Ügyfélszolgálat: +36 62 555-340  I  E-mail:  villsent@villsent.hu

Villamosipari szaküzlet
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres
Frekvenciavalto Bolt.villsent

frekvenciaváltófrekvenciaváltók az elektromos motorok fordulatszámának változtatására szolgáló szerkezetek, amelyek fokozatmentesen képesek a motor sebességét csökkenteni, illetve növelni.

Alapvetően kétféle frekvenciaváltót különböztethetünk meg: az egy-, illetve a háromfázisú típust. Az egyfázisú frekvenciaváltók egy- és háromfázisú elektromos motorok sebbeségszabályozását végzik, míg a háromfázisúak csak a háromfázisúakét. Mivel a fejlesztés folyamatos az ipar ezen szegmensében is, manapság már igen összetett szerkezeteket is be lehet szerezni, amik akár előre is programozhatóak.

A kínálatunkban található frekvenciaváltók mindegyike kiváló minőségű, tartós, megbízható, korszerű készülék, amelyek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, így megérik a befektetést. Automatizálja ön is berendezéseit a legkorszerűbb frekvenciaváltókkal, amelyeket könnyedén rendelhet meg tőlük, csupán néhány kattintásra lesz szükség hozzá!

Amennyiben kérdése lenne a frekvenciaváltókról, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

CÉGÜNKRŐL

Weblapunkon lehetőséget biztosítunk partnereinknek termékeink online megrendelésére a webshopon keresztül, ahol gyorsan és könnyen megtalálhatja a keresett terméket. A rendelhető termékek listáját folyamatosan bővítjük. Ha a keresett termék nem található a weboldalon, kérjük, érdeklődjön telefonon: 06 62 555-340.


Adatkezelési tájékoztató

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉGEK

ViLLSENT Kft.

Villamosipari szaküzlet
E-mail: villsent@villsent.hu
Tel.: +36 62 555-340
6723 Szeged, Csongrádi sgt. 23/A
Nyitvatartás: H-P 07:30 - 16:00

Facebook