Ügyfélszolgálat: +36 62 555-340  I  E-mail:  villsent@villsent.hu

Villamosipari szaküzlet
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Maxthermo hőfokszabályzók

Az MC5x38 sorozatú univerzális PID szabályzók használatával igényes fűtés-és hűtésszabályozási feladatok végezhetők. A P,I, és D paramétereket a készülék az autotuning (öntanuló) funkció segítségével kiméri és beállítja, de a szabályzó “ON/OFF” működésre is programozható. 1 alarm relével rendelkezik, mely igény szerint konfigurálható.

Elérhető relé és szilárdtestrelé, 0-10VDC, 4-20mA (távadóként is), valamint motoros szelep vezérlő kiemenettel is.

PID önbeálló (autotuning) szabályozás
Tápfeszültség: 90 – 260VAC
25 féle bemenet: P100, hőelemek, V, mV, mA..
300 ms mintavételi idő, 14 bit felbontás
jelfogós vagy SSR vezérlő kimenet
4-20 mA szabályzó és távadó kimenet (opció)
motoros szelep szabályzás (opció)
hibajel kimenet 13 üzemmóddal
RS-485 csatlakozás (opció)
program szabályzás (opció)
méretek:
48x48mm – MC5438
48x96mm (álló) – MC5538
96x48mm (fekvő) – MC5638
72x72mm – MC5738
96x96mm – MC5838

Kinco tápegységek!

A Kinco kapcsolóüzemű tápegységek DIN sínre rögzíthető kivitelük révén előnyösen alkalmazhatók elosztó és kapcsolószekrényekben, vezérlések és műszerezés valamint 24Vdc tápfeszültséget igénylő biztonságtechnikai rendszerekben.

DIN sínes rögzítés
kompakt méret
rövidzár elleni védelem
túlterhelés elleni védelem
működési hőmérséklet -20 ºC – +70ºC

  

E3AS sorozatú fotoelektromos érzékelő az Omrontól!

E3AS sorozatú fotoelektromos érzékelő

  • Széles, 50–1500 mm-es érzékelési távolság, amely bármilyen széles szállítószalag esetében használható.
  • TOF-típusú érzékelők bármilyen típusú szállított munkadarabhoz.
  • A kompakt érzékelőtest bárhová felszerelhető (fém- (SUS316L), műanyag borítás).
  • A betanítási módszerrel mindenki beállíthatja az optimális küszöbértékeket.
  • Az OMRON saját fejlesztésű lézertömítő módszerével gyártották (IP67/IP69K/IP67G).
  • A lerakódásgátló bevonatok csökkentik az érzékelőfelület tisztításának gyakoriságát.
  • Az IO-Link funkció csökkenti a bekapcsoláshoz és termékcserékhez szükséges idő hosszát.
  • Az OMRON saját fejlesztésű fénykibocsátó eleme garantálja az alacsony fényvisszaverő képességű tárgyak megbízható érzékelését.

E3as Prod 400x400

Tervezzen szét- és összetartó szállítószalagokat egyetlen modellel

Az E3AS-F érzékelők a beállított távolságról színüktől és anyaguktól függetlenül képesek észlelni a munkadarabokat, ezzel is csökkentve az egyes munkadarabok kiértékeléséhez és beállításához szükséges időt. Az üzembe helyezés az adó-vevős és prizmás modellekhez képest a felére csökken, amely jelentős megtakarítást jelent.

A lerakódásgátló bevonat megakadályozza az érzékelőfelület szennyeződését

A fotoelektromos érzékelők működési elve miatt a szennyezett érzékelőfelület téves érzékelést okozhat. Az iparágban elsőként lerakodásgátló bevonatot használtunk az E3AS sorozat érzékelőfelületén, amely megakadályozza, hogy vízcseppek, olaj és por tapadjon az érzékelőfelületre, továbbá megakadályozza az objektív bepárásodását is. Vagyis a bevonat megakadályozza az érzékelőfelület szennyeződését olyan környezetekben, ahol olaj vagy por található, vagy gőz keletkezik. Továbbá csökkentettük a hibás érzékelések számát és a tisztítás gyakoriságát is.

e3as antifouling coating banner sol

Újdonságok az OMRON-tól


Találja meg terveihez a tökéletes megoldást az
Omron-nal!
Megoldások, amelyek minden területen teljesítik az Ön elvárásait

Q2A frekvenciaváltó sorozat
– Hajtástechnika
– Ipari automatizálás
– Automatizálás
– Érzékelés

Új kódolvasók és kamerás érzékelők
Microscan – A világ legkisebb, ipari vonalkód olvasó platformja

További információért kérjük, keresse Kapcsolattartó Kollégánkat vagy Ügyfélszolgálatunkat!

Q2a Side Prod 400x400

 

Q2V kompakt frekvenciaváltó – előre a minőség útján!

A szinte minden AC motorhoz alkalmazható Q2V az egyszerű használatot ötvözi a nagy hatékonyságú vezérléssel, és a kisebb karbantartási igény mellett energiahatékony működést is kínál.

Az új Q2V kompakt frekvenciaváltó elősegíti a rugalmas és energiahatékony motorvezérlést számos motortípus esetén az indukciós (IM) motoroktól az állandó mágneses (PM) motorokon át a szinkron reluktancia (SynRM) motorokig. Frekvenciaváltóval a háromfázisú motorok fordulatszám szabályozása valósítható meg a szivattyúk, ventilátorok és más ipari gépek sebességének beállítására.

Egyszerű telepítés és üzembe helyezés

A Q2V tervezésekor elsődleges szempont volt a rendszerbe állítás egyszerűsége: minden bemenet és kimenet gyorscsatlakozókkal telepíthető, a beépített elektromágneses (EMC) szűrőnek, a biztonsági leállító áramkörnek (STO) és a féktranzisztornak köszönhetően ráadásul egyszerűsödik a vezérlés kialakítása. A kevesebb vezetékezés pedig egyet jelent a költséghatékonysággal. A paraméterbeállítások elvégzésében egy intelligens alkalmazásbeállító is segíti a felhasználókat.

Sokoldalú alkalmazhatóság

Amellett, hogy számos különféle típusú AC motort képes kezelni, a Q2V két névleges teljesítménnyel is használható: egy a nagy igénybevételt és egy a normál igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz. Ez rugalmas alkalmazhatóságot eredményez, lehetővé téve, hogy ugyanazt a típusú frekvenciaváltót használják a különféle névleges teljesítményű motorok meghajtására a terhelési jellemzők függvényében. Még sokoldalúbbá teszi, hogy a felhasználók alkalmazásvarázslók segítségével igazíthatják a meghajtót a speciális követelményekhez. A grafikus fejlesztőeszközökkel lehetőség nyílik saját programok fejlesztésére és a felhalmozódott szakmai tudás vállalaton belüli kezelésére.

Bevált, robusztus kialakítás a kevesebb állásidőért

A robusztus Q2V-t megerősített por és nedvesség elleni védőlakkozással látták el, és 10 évig üzemeltethető akár 50 °C-os hőmérsékletig anélkül, hogy karbantartást igényelne. Az eszközszintű adatrögzítésnek köszönhetően a felhasználók megelőzhetik az esetleges meghibásodásokat és a nem tervezett állásidőket. A Q2V képes nyomon követni és rögzíteni az adatokat egy helyi SD-kártyára vagy Omron NX/NJ vezérlők segítségével továbbítani őket a kívánt informatikai rendszerekbe.

Még nagyobb energiahatékonyság

A Q2V a rendszer minden eleménél biztosítja a nagyobb energiahatékonyságot. Az olyan speciális motorvezérlő módszereknek köszönhetően, mint a szivattyúkhoz és ventilátorokhoz használatos EZ Vector, a Q2V képes a motorok lehető leghatékonyabb vezérlésére. Korszerű motorvezérlő algoritmusai akár 6%-kal növelhetik a hatékonyságot aszinkron motorok és 2%-kal az állandó mágneses motorok esetében a hagyományos vezérlőkkel összehasonlítva. A Q2V további célzott energiatakarékossági funkciókat is biztosít a változó vagy alacsonyabb nyomatékigénnyel rendelkező alkalmazásokban. Ilyen esetekben automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást, így akár 50%-os energiamegtakarítás is elérhető.

 

Q2v Application Versatility Fcard Prod 368xX

CÉGÜNKRŐL

Weblapunkon lehetőséget biztosítunk partnereinknek termékeink online megrendelésére a webshopon keresztül, ahol gyorsan és könnyen megtalálhatja a keresett terméket. A rendelhető termékek listáját folyamatosan bővítjük. Ha a keresett termék nem található a weboldalon, kérjük, érdeklődjön telefonon: 06 62 555-340.


Adatkezelési tájékoztató

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉGEK

ViLLSENT Kft.

Villamosipari szaküzlet
E-mail: villsent@villsent.hu
Tel.: +36 62 555-340
6723 Szeged, Csongrádi sgt. 23/A
Nyitvatartás: H-P 07:30 - 16:00

Facebook